Iskanje kandidatov za izdelavo koncepta in oblikovne zasnove znamke COME-IN! projekta

Martina Gamboz - Interakta d.o.o. Svetovanje in kulturni management-divide1

Pomembno: Izvršni sekretariat CEI išče kandidate za izdelavo koncepta in oblikovne zasnove znamke COME-IN! projekta

Občina Piran, partner najboljšega Interreg projekta Srednje Evrope v izvajanju, po mnenju Luce Ferrareseja, direktorja Skupnega sekretariata programa Interreg Srednja Evropa, je na pragu pomembnega dela v razvoju projekta, saj išče Izvršni sekretariat CEI kandidate za izdelavo koncepta in oblikovne zasnove znamke COME-IN! projekta.

Projekt COME-IN! financiran v okviru programa INTERREG Central Europe je namenjen krepitvi kulturne dediščine v Srednji Evropi (CE) in povečanju zmogljivosti malih in srednje velikih muzejev s poudarkom na dostopnosti vsem obiskovalcem z različnimi vrstami invalidnosti, prav tako staršem z vozički in starejšim osebam, ki imajo težave pri hoji.

V okviru dejavnosti projekta se je CEI-ES odločil lansirati zunanji razpis za zbiranje predlogov koncepta in oblikovne zasnove znamke projekta COME-IN! Z izboljšanjem načel, določenih v projektu COME-IN! in za zagotovitev usklajenosti znamke, kot je določena v prijavnici, je potrebno razviti dve različni orodji, in sicer:

1) Grafični zapis logotipa in

2) kratek promocijski video.

Od kandidatov se zahteva, da sledijo navodilom razpisa in izpolnijo tri navedene anekse (priloga 1, priloga 2 in priloga 3) v roku, ki je določen, to je 1. februar 2019 do 12.00 ure.

https://www.cei.int/news/8344/cei-executive-secretariat-seeks-candidates-for-elaboration-of-concept-and-design-of-come-in-label

Danes

NAZAJ NA DANES

Stopite v stik z nami!

Redno pošiljamo obvestila o strokovnih seminarjih, ki jih organiziramo in aktualnih razpisih iz različnih področij.
Pišite nam, če želite prejeti naša obvestila.

Kontakt