Interakta d.o.o.

Martina Gamboz - Interakta d.o.o. Svetovanje in kulturni management-divide1

Podjetje ponuja naročnikom številne storitve za širjenje poslovnih možnostih.

Naši ključni sektorji strokovnega znanja so:

  • pridobivanje evropskih sredstev,
  • vodenje projektov,
  • mreženje na mednarodni ravni,
  • priprava razpisnih dokumentacij,
  • vodenje in organizacija prireditev,
  • tolmačenje in
  • uredniška dela.
 

Martina Gamboz

 

Martina Gamboz, lastnica podjetja, je diplomirala iz književnosti v Italiji. Bila je urednica televizijske kulturne oddaje na RTV Slovenija, TV Koper – Capodistria in novinarka Radia Koper-Capodistria. V svoji poslovni karieri je kot direktorica javnega zavoda spodbudila prijavo evropskih projektov, opravila projektno in finančno vodenje ter pridobila znatna nepovratna sredstva. Poslovne izkušnje je kasneje pridobila tudi v tujini. V Italiji je več let sodelovala z oddelkom za kulturno dediščino Dežele Veneto v vlogi komunikacijskega managerja in prevajalke v sklopu projekta CAMAA čezmejnega sodelovanja Slovenija – Italija 2007-13.

Poslovno sodeluje pri prijavi in vodenju evropskih projektov pri Evropskem Interesnem Gospodarskem Združenju Marco Polo system iz Benetk.

Pripravila je projekte za razne naročnike: javne zavode (Slovensko narodno gledališče Maribor), občine (občina Piran, občina Novigrad, itd.), kulturne ustanove iz Slovenije (Društvo slovenskih pisateljev), Italije (ERPAC iz Gorice), Hrvaške (IKA- Istarska kulturna Agencija Istarske županije, itd.). Za Svet Evrope iz Bruslja je organizirala mednarodni simpozij in v Berlinu leta 2017 prejela glavno nagrado za projektno idejo YouInHerit 2! na dnevu odprtih vrat programa Srednja Evropa.

Martina Gamboz - Interakta d.o.o. Svetovanje in kulturni management-divide1

Stopite v stik z nami!

Redno pošiljamo obvestila o strokovnih seminarjih, ki jih organiziramo in aktualnih razpisih iz različnih področij.
Pišite nam, če želite prejeti naša obvestila.

Kontakt