Interakta d.o.o.

Martina Gamboz - Interakta d.o.o. Svetovanje in kulturni management-divide1

Podjetje ponuja naročnikom številne storitve za širjenje poslovnih možnostih.

Naši ključni sektorji strokovnega znanja so:

  • pridobivanje evropskih sredstev,
  • vodenje projektov,
  • mreženje na mednarodni ravni,
  • priprava razpisnih dokumentacij,
  • vodenje in organizacija prireditev,
  • tolmačenje in
  • uredniška dela.
Martina Gamboz

Kdo-smo-Martina-Gamboz-INTERAKTA-1

Prokuristka

Martina Gamboz, prokurist podjetja, je diplomirala iz književnosti v Italiji. Bila je urednica televizijske kulturne oddaje na RTV Slovenija, TV Koper – Capodistria in novinarka Radia Koper-Capodistria. V svoji poslovni karieri je kot direktorica javnega zavoda spodbudila prijavo evropskih projektov, opravila projektno in finančno vodenje ter pridobila znatna nepovratna sredstva. Poslovne izkušnje je kasneje pridobila tudi v tujini. V Italiji je več let sodelovala z oddelkom za kulturno dediščino Dežele Veneto v vlogi komunikacijskega managerja in prevajalke v sklopu projekta CAMAA čezmejnega sodelovanja Slovenija – Italija 2007-13.

Poslovno sodeluje pri prijavi in vodenju evropskih projektov pri Evropskem Interesnem Gospodarskem Združenju Marco Polo system iz Benetk.

Pripravila je projekte za razne naročnike: javne zavode (Slovensko narodno gledališče Maribor), občine (občina Piran, občina Novigrad, itd.), kulturne ustanove iz Slovenije (Društvo slovenskih pisateljev), Italije (ERPAC iz Gorice), Hrvaške (IKA- Istarska kulturna Agencija Istarske županije, itd.). Za Svet Evrope iz Bruslja je organizirala mednarodni simpozij in v Berlinu leta 2017 prejela glavno nagrado za projektno idejo YouInHerit 2! na dnevu odprtih vrat programa Srednja Evropa.

Martina Gamboz - Interakta d.o.o. Svetovanje in kulturni management-divide1
Alma Glumac

Urednica

Alma Glumac je diplomirana novinarka z več kot petnajstletnimi izkušnjami na področju urednikovanja tiskanih medijev. Bila je urednica številnih revij in oglasnih publikacij (Delo Revije, Žurnal, Citypark, Spar) in snovala uspešne uredniške projekte za različne naročnike, med katerimi štejemo tudi Mladinsko knjigo Založbo.

Bila je vrsto let profesionalna plesalka in ustanoviteljica mednarodno uveljavljene skupine Betontanc. Zadnja štiri leta profesionalno deluje tudi na področju turizma v Sloveniji.

Tehnične izkušnje na področju urednikovanja tiskanih medijev so pripomogle k hitremu in učinkovitemu vnosu podatkov projektnih prijav na mednarodne evropske platforme. Zato zagotavljamo naročnikom uspešen vnos prijave. Pri delu v podjetju Interakta je nepogrešljiv element povezovanja z zunanjimi sodelavci. Leta 2018 je bila tudi direktorica podjetja.

Stopite v stik z nami!

Redno pošiljamo obvestila o strokovnih seminarjih, ki jih organiziramo in aktualnih razpisih iz različnih področij.
Pišite nam, če želite prejeti naša obvestila.

Kontakt